Borítékolási megoldások

kereskedelem - szervíz - szolgáltatás

Borítékolási megoldások

kereskedelem - szervíz - szolgáltatás

Deconjet

Technikai adatok

Leírás

Levegő- és felületfertőtlenítés percek alatt száraz köd technológiával. A vírusok és kórokozók csökkentésével eszközeink biztonságos légkört biztosítanak és megelőzik a fertőzést például betegszállítás, autóbérlés, értekezletek, konferenciák és szállodalátogatások során. A fertőtlenítő köd teljesen automatikusan eloszlik a helyiségben vagy a járműben, így még a repedéseken és réseken is gond nélkül behatol. Ezt még a kereskedelemben kapható törlőkendő-fertőtlenítőszerrel sem lehet elérni.

Deconjet

FERTŐTLENÍTÉSRE ÉS FERTŐZÉSEK MEGELŐZÉSE INNOVATÍV SZÁRAZKÖD TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL

Gyakran ismételt kérdések

A jármű törlőkendővel és alkohol alapú oldatokkal történő tisztítása csak a kórokozók és vírusok egy részét távolítja el. A  törlőkendők nem férnek be a nehezen hozzáférhető résekbe és repedésekbe. A fertőtlenítő köd minden résbe és repedésbe behatol. Ezért használat után a fertőtlenítés törlése már nem szükséges

A folyadék 99,95%-ban vízből és minimális mennyiségű hatóanyagból áll.

Igény esetén Önnel együtt mérést is végezhetünk a járművön. Itt nagyon egyértelművé válik a jármű vírusterhelése (már letisztított törlőkendővel fertőtlenítővel) használat előtt és után. Ezenkívül folyadékunk tesztelt és tanúsított (VAH, BAuR, ECHA95 lista).

Nem. Az alkalmazás automatikusan működik. Eközben a munkavállaló egyéb feladatokat is elláthat, és ezzel értékes munkaidőt takaríthat meg.

Nem. A szerves szagokat a fertőtlenítés semlegesíti. Az alkalmazás kezdetén enyhe sószag érezhető.

Igen, ez nem probléma.

Letöltések & támogatás

Kérjen ajánlatot